I am still alive and kicking

Viime viikkoinen myllytys mediassa, häpeällä valeleminen, on pelottanut ihmisiä. Uskaltaako minulle soittaa, kuunteleeko poliisi puhelintani. Ei hätää, minulle voi soittaa tai lähettää viestejä emaililla. Poliisi ei kuuntele puhelintani, minua ei epäillä mistään rikoksesta. Minua syytetään teoista, jotka ovat 15 vuoden takaa. Minun nykyisellä elämälläni ei ole mitään tekemistä näiden tapahtumien kanssa.
Maineeni pysyväismustaaminen mediassa hyvin vanhojen asioiden perusteella on herättänyt mielenkiintoni yksityisyydensuojaan, ihmisen oikeuteen elää itsensä ja muiden kanssa vapaasti ilman, että tämä tehdään mahdottomaksi julkisuudella – sananvapautta käyttämällä.
Korkein oikeus on ottanut kantaa ihmisen yksityisyydensuojan sisältöön tuoreessa älykkäästi perustellussa ratkaisussa, jossa ihmisen oikeus yksityisyyteen tunnustetaan selvästi. Sananvapautta käyttämällä ei ole oikeutta tunkeutua ihmisen yksityisyyteen kuin varsin poikkeuksellisissa tapauksissa. Sananvapauden piiri on paljon kapeampi kuin eräät kansankiihottajat haluaisivat sen olevan.
Mikäli miellät joutuneesi julkisuudessa loukatuksi, olen valmis auttamaan sinua puolustamaan oikeuttasi yksityisyyteen, joka on osa sinun ihmisoikeuksiasi.
Minä olen väitellyt oikeustieteessä juuri ihmisen oikeuksien sisällön määrittymisen perusteista. Voin sanoa olevani tällä alalla Suomen johtava asiantuntija.
Olen valmis auttamaan sinua yksityisyyteesi tai muihin oikeuksiisi kohdistuneiden loukkausten selvittämisessä.
Minuun voi huoletta olla yhteydessä.